1. Máme výborné čaje

Najdôležitejším dôvodom sú naše čaje. Vyberáme starostlivo od výborných a overených dodávateľov a snažíme sa, aby bola naša ponuka pestrá.

Nedržíme zbytočne veľké zásoby, aby boli čaje čerstvé a preto čajíky dopĺňame radšej častejšie, podľa vývoja dopytu našich zákazníkov.

2. Objednávky vybavujeme okamžite

Objednávky vybavujeme prakticky okamžite. Priemerná doba dodania, podľa údajov z portálu Heureka, sú 2 dni. Niektorí zákazníci si objednajú čaj ráno a večer už si ho už vychutnávajú doma.

Ak sa náhodou stane, že príde viac objednávok na určitý druh čaju a musíme doplniť zásoby, snažíme sa, aby bola objednávka expedovaná do troch dní.

3. Ku každej objednávke dostanete darček

Ku každej objednávke pridávame vzorky čajov a čajové, či zázvorové cukríky.

Sme radi, ak môžeme zákazníkom urobiť radosť a mnohí nám píšu, že ich darčeky potešili, prípadne, že vďaka vzorkám spoznali vynikajúce čaje, ktoré doteraz nepoznali.

4. Návody na prípravu máte vždy “po ruke”

Aj keď príprava čaju nie je alchýmia a aby ste si ho vychutnali v práci alebo doma, nemusíte si chystať zložitý rituál, každý druh sa pripravuje trochu inak - rozdielna teplota vody, množstvo čaju a doba lúhovania robia svoje. 

Preto je pri každom čaji stručný popis s prípravou do klasického hrčeka 1,5 - 2 dcl.

5. Náš e-shop je prehľadný a krásny

Príjemný nákup a jednoduchý výber z našej ponuky je našou prioritou.

Čaje sú rozdelené do kategórií podľa druhu a môžete ich filtrovať aj podľa krajiny pôvodu. Ak začnete písať názov čaju do vyhľadávača a nachádza sa v našej ponuke, systém ho "dopíše" a ponúkne vám ho na vyhľadanie.

Výber vám uľahčia aj popisy k čajom, ktoré obsahujú krátku charakteristiku čaju, prípadne jeho priaznivé účinky pre vaše zdravie. Ak náhodou čaj nie je vhodný pre všetkých, napríklad pre tehotné ženy, dojčiace mamičky alebo deti, nájdete v popise aj túto informáciu.

Nesnažíme sa predať vám čaj za každú cenu. Záleží nám na tom, aby ste našli ten pravý čaj, ktorý vám bude nielen chutiť, ale prospeje vášmu zdraviu.

Nákupný proces je prehľadný a praktický. Zvládne ho každý, aj menej skúsený používateľ internetu.

Do dizajnu sme sa snažili vniesť trochu feng shui... Naši zákazníci sa v našom e-shope cítia príjemne a to nás veľmi teší.

6. Jednoduché platby - online aj VIAMO

Svoj nákup u nás môžete zaplatiť online kartou, cez PayPal, prevodom na predfaktúru, na dobierku, ale aj prostredníctvom služby VIAMO.

7. V Bratislave máme aj osobný odber

Čaje expedujeme prostredníctvom služieb Slovenskej pošty. Využívame klasickú poštu i poštového kuriéra.

Naši zákazníci sú zo všetkých kútov Slovenska a tešíme sa, že čajoví fajnšmekri sú všade - v našich mestách i malebných dedinkách, dokonca i v takých úplne rozprávkovo romantických, kde srnky a líšky dávajú dobrú noc.

Ak ste z Bratislavy, máte možnosť nechať si priniesť čajový balíček ekologicky - cyklokuriérom Švihaj Šuhaj.

Pozn.: Osobný odber je dočasne zrušený.